Ons team

Anja Van Baelen
Anja Van Baelen
Bestuurder Krian BV Vastgoedmakelaar. Licentiate in de rechten en notariaat. Verkoop / Verhuur residentieel en niet-residentieel vastgoed

Anja is niet alleen zaakvoerder en erkend BIV makelaar van Krian Vastgoed maar als licentiate in de rechten en notariaat heeft zij als juriste een brede kijk op alle juridische aspecten van de vastgoedwereld.

BIV: 504593

Seppe Vercammen
Seppe Vercammen
Vastgoed-expert verkoop / verhuur

Seppe is ondertussen al bijna 10 jaar een vaste waarde voor Krian Vastgoed. Seppe legt zicht vooral toe op verkoop van bouwgrond, appartement, woning tot retailpanden, projecten of volledige appartementsgebouwen,... maar ook de verhuur kent voor hem geen geheimen.

Meline Sargsyan
Meline Sargsyan
Vastgoedconsulente/Administratie/Marketing

Meline is onze administratieve duizendpoot maar ook ‘chef de bureau’, als afgestudeerde in de rechtspraktijk met optie vastgoed is de opstart van dossiers als de opvolging ervan voor haar geen nieuwtje.

Maxime Gabriëls
Maxime Gabriëls
Vastgoed-expert verhuur/Marketing

Maxime is de jongste van het team, sinds 2020 maakt hij deel uit van Krian Vastgoed en neemt hij de verhuurdossiers ter harte. Maxime volgt opleiding vastgoed om zo zijn BIV nummer te halen en de verkoopmarkt te veroveren.

Jan Klockaerts
Jan Klockaerts
Vastgoed-expert verkoop

Jan legt zich toe op de verkoop van al uw vastgoed. Jan heeft al decennia lang ervaring in de verkoop en is de ancien van het kantoor.